Αγαπητοί φίλες/οι,

Υπάρχουν δύο είδη μελών που μπορείτε να γίνετε στο Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας , σύμφωνα με το καταστατικό :  Τακτικά και Απλά (δόκιμα).

Τακτικά μέλη

Προϋποθέσεις εγγραφής τακτικών μελών είναι:

• Να έχουν εκπαιδευτεί σαν δάσκαλοι σε σχολή ανεγνωρισμένου από τον Σύλλογο κύρους τουλάχιστον 200 ωρών
  • Να έχουν αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία 3 ετών (που βεβαιώνεται είτε από 2 τακτικά μέλη ή από τουλάχιστον 2 μαθητές τους ή εργοδότη τους)

Υποχρεώσεις τακτικών μελών

• Να πληρώνουν τις οικονομικές τους εισφορές
  • Να είναι παρόντα στις Γενικές Συνελεύσεις
  • Να συμμετάσχουν ενεργητικά στις εργασίες και τις εκδηλώσεις του συλλόγου, στην προσπάθεια να υλοποιηθούν οι σκοποί του

Δικαιώματα τακτικών μελών

• Να προβάλλουν τις απόψεις τους στις Γενικές Συνελεύσεις
  • Να εκλέγουν και να εκλέγονται
  • Να εγγράφονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου και να συμμετάσχουν με άρθρα τους

Τακτικά μέλη

Βήμα 1ο

Διαβάστε προσεκτικά το καταστατικό και τον κώδικα ηθικής δεοντολογίας . Κατόπιν συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία της αίτησης εγγραφής. Όσα έγγραφα δεν τα έχετε διαθέσιμα, μπορείτε να τα στείλετε αργότερα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μόλις εγκριθεί η αίτηση σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης.

Βήμα 2ο

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας πληρώνοντας το ποσό της εγγραφής (20 ευρώ) και της ετήσιας συνδρομής (40 ευρώ) με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

α) Με ηλεκτρονική μεταφορά (ebanking)

Σε αυτή την περίπτωση ζητήστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., να σας στείλουμε τον απαραίτητο κωδικό πληρωμής.

Βήμα 3ο

Συμπληρώστε το Ενημερωτικό Δελτίο Τακτικού Μέλους με τα στοιχεία της σχολής σας για να τα ανεβάσουμε στη ιστοσελίδα μας.

Αν θέλετε να δημοσιευτούν άρθρα σας στην ιστοσελίδα μας, στείλτε τα στη Γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)