Διαλογισμός

Διαλογισμός (2)

Οι Σύλλογοι των συστημάτων γιόγκα και οι Αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε σχέση με τη γιόγκα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προχωρήσει το κομμάτι του θεσμικού πλαισίου με τη δημιουργία ένωσης γιόγκα στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας άμεσα!!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

-Από το 2008 έχει συσταθεί ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας με αντιπροσώπευση από όλους τους μεγάλους εκπαιδευτικούς χώρους της Ελλάδος και με μέλη παλαιούς και νέους δασκάλους Γιόγκα από όλη την Επικράτεια.

-Μέσα από την εμπειρία μας διαπιστώνεται ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμητικό και ποιοτικό ενδιαφέρον για την Γιόγκα.

-Μέριμνά μας πάντα η αρτιότητα και η πληρότητα των δασκάλων προς παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης. Προς τούτο έχει καταρτιστεί ειδική επιτροπή εισδοχής νέων δασκάλων-μελών στο Σύλλογό μας για την μέγιστη προστασία του χώρου και των συνεπών συναδέλφων που πληρούν τα διδασκαλικά κριτήρια.

-Στα πλαίσια του καταστατικού του Συλλόγου έχει ληφθεί πρόνοια για την διεκδίκηση της ευθείας αναγνώρισης της Γιόγκα από την Ελληνική Πολιτεία. Μια διαδικασία χρονοβόρα με νομικές και θεσμικές παραμέτρους που χρειάζεται όμως την ΜΕΓΙΣΤΗ δυνατή συσπείρωση ΟΛΩΝ των δασκάλων Γιόγκα γύρω από τον Σύλλογο, αλλά και την δρομολόγηση συντονισμένων ενεργειών, μεταξύ των οποίων είναι η συνυπογραφή υπομνήματος για τον παραπάνω σκοπό.

Παράλληλα με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για δασκάλους τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας ο Σύλλογος αποτελεί καίριο σημείο αναφοράς και πληροφόρησης των ενδιαφερόμενων καθώς μέσω της ιστοσελίδας καθιστά ικανούς τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με αναγνωρισμένους δασκάλους-μέλη του Συλλόγου ακολουθώντας το διαθέσιμο σύνδεσμο κάτω από κάθε δάσκαλο.

-Για τους παραπάνω λόγους με τη συμμετοχή τους ΕΝΕΡΓΑ, όπως το πνεύμα της γιόγκα ορίζει ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ να έλθουν σε επαφή με το ΣΥΛΛΟΓΟ και να στηρίξουν, την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ αυτή πρωτοβουλία, για ΠΛΗΡΗ διασφάλιση του εκπαιδευτικού μας ρόλου απέναντι στην Ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες αλλά και την προάσπιση από κάθε κακής προαίρεσης ενέργεια που αποσκοπεί να βλάψει ή να μειώσει την υγιή και ανελισσόμενη προσφορά της Γιόγκα στη χώρα μας.

-Η ισχύς εν τη ενώσει

Ενημέρωση γα επαφές με το Δημόσιο

Δήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής στο υπό ίδρυση Δευτεροβάθμιο Σωματείο Γιόγκα

Ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας Καλεί τους φίλους της γιόγκα απ’ όλη την Ελλάδα , στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.00-20.00

για να υποδεχθούμε την Φθινοπωρινή Ισημερία, σε συνάντηση Πανελλαδικού ∆ιαλογισµού & Οραµατισµού.

O παλµός του ∆ιαλογισµού & Οραµατισµού θα ξεκινήσει από την Πνύκα της Ακροπόλεως στην Αθήνα και θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα µε την συµµετοχή σας.

Καλούνται οι σχολές και οι ασκούµενοι στην γιόγκα ανά την Ελλάδα, να συµµετέχουν µε χρονικό συντονισµό, στον Πανελλαδικό οµαδικό διαλογισµό & οραµατισµό.

Στις 19.00 ξεκινά µε µε δεκάλεπτη απαγγελία του ΑUM. Συνεχίζουµε µε δέκα λεπτά Πραναγιάµα - ολοκληρωµένη γιογκική αναπνοή. Ακολουθεί εστιασµός στο τρίτο µάτι ,

σύνδεση µε την Παγκόσµια Πηγή Συνειδητότητας και τριάντα λεπτά διαλογισµού µε σκοπό: «Ειρήνη - Ευηµερία - Αγάπη - Πνευµατική Αφύπνιση για την Ελλάδα και Όλο τον Πλανήτη»

Παρακαλείσθε να είστε στον χώρο συνεύρεσης το αργότερο µέχρι τις 18.45 ώστε να τηρηθεί η ακολουθία του προγράµµατος.

Έτσι θα υπάρξει οµοιογένεια και συντονισµός στην δυναµική της οµάδας.

( Από το σταθμό του μετρό " Ακρόπολη" ανεβαίνουμε την Διονυσίου Αρεοπαγίτου , κάποια στιγμή μπροστά και ελαφρώς δεξιά μας υπάρχει ένα περίπτερο -

- παίρνουμε το δρομάκι αριστερά από το περίπτερο, ευθεία επάνω μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου (του Λουμπαρδιάρη) όπου και στρίβουμε δεξιά, στο μονοπάτι , που οδηγεί στην είσοδο της Πνύκας)

Προτεινόµενη λευκή ενδυµασία και στρωµατάκι γιόγκα. Έχετε μαζί σας ότι χρειάζεστε , προκειμένου να καθίσετε άνετα για μία ώρα περίπου στην ύπαιθρο , σε θέση διαλογισμού.

Συντονίστρια: Κοσσυφίδου Ελένη-Ανάντα 6949981860

Καλή Επιτυχία, Αγάπη και Φως